KLØYVER SD-65
Logo for MAC

MAC KLØYVER SD-65

0 av 5

Kraftig ytelse for tøffe oppgaver

Ergonomisk form og håndtak

Allsidig i tørt og vått bruk

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 18 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kløyver SD-65 fra MAC. Kniven brukes til å skjære igjennom småbein eller for eksempel harde oster og kålrot. Kan også gjerne brukes til å kutte grønnsaker eller til å knuse hvitløk. Kniven har en god tyngde, og bladet har sandblåst kant som gjør at det du skjærer slipper lettere. 

Knivbladet er laget av rustfritt stål med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Kniven er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Seki er kjent for mer enn 700års knivproduksjon. Skaftet er pakka tre og poleringen av skaftet gjør det svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. Håndtaket vender noe mer oppover for å gi deg bedre komfort når du bruker kniven. 

Kniven vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Eggen kan slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller stein med en vinkel på 15 grader. Oppbevar kniven i en knivblokk eller på en magnetlist for å ikke skade eggen. Bruk ikke kniven på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som MAC har designet for dette. 
Bladlengde 16,5 cm.

Vurderinger og omtaler