-52%
KNIVSETT KOKKEKNIV/PINSETT
KNIVSETT KOKKEKNIV/PINSETT
KNIVSETT KOKKEKNIV/PINSETT
Logo for GLOBAL

GLOBAL KNIVSETT MED KOKKEKNIV G-2 OG MATPINSETT GS-28

0 av 5

Kokkekniv 22cm og matpinsett 30cm

Globalknivene er totalt blottet for skjøter

Rustfritt stål av høy kvalitet

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Tilbudspris

999,-

Før 2 099,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

GLOBAL KNIVSETT MED KOKKEKNIV G-2 OG MATPINSETT GS-28

Settet består av:

  • Kokkekniv G-2 20cm
  • Matpinsett GS-28 30cm

Kniven:

  • Bladlengde 20cm, total lengde 32cm

Global G-2 Kokkekniv er et perfekt valg hvis du skal ha en god allsidig kniv. Kniven har et høyt blad som gir deg god plass til å støtte med knokene, så du har god kontroll over kniven. Den skarpe hælen gjør det enkelt å få hull på f.eks. tomatskall uten å trykke for hardt og risikere at kniven sklir.

Matpinsett:

  • Lengde 30cm

Matpinsetten er perfekt til steking og grilling. Kan også brukes som pølseklype, eller til å flytte andre varme matretter i gryter og panner.

Om knivserien:

De japanske Global-knivene er utviklet med fokus på ergonomi, bruksegenskaper og design. Det gjør Global-knivene og -redskapene populære hos både profesjonelle og amatørkokker. Knivene er skapt av japaneren Komin Yamada i 1985. Han fikk et stort, grenseløst budsjett til å utvikle en serie kniver som skulle sette ny standard for skarphet.

Global-kniver er fremstilt uten skjøter, slik at man unngår at det setter seg fast smuss. De er produsert i fineste rustfritt stål med høy styrke, lang holdbarhet og motstandskraft mot rust og slitasje. Håndtaket er hult og avbalanseres ved hjelp av svært fin sand slik som hos de opprinnelige samuraisverd.

Materiale:

Global knivene er slanke kniver med en stålkvalitet som gjør det mulig å slipe i en spiss vinkel, noe som gir en unik skarphet. Materialet er utviklet spesielt av produsenten Yoshikin og heter CROMOVA 18 stål. CROMOVA står for sammensetningen av innholdsstoffene i stålet: Crom, Molybden og Vanadium. 18 står for prosentdelen av krom i Yoshikins stål.

Knivstål inneholder alltid kull og krom. Det er andelen av kull som er avgjørende for hardheten i stålet. Krom tilsettes for å gjøre stålet holdbart og hindre rustangrep. CROMOVA 18 stål er motstandsdyktig mot både rust, flekker og korrosjon.

Vurderinger og omtaler