KNIVSETT G-2 GS-38, GS-61
KNIVSETT G-2 GS-38, GS-61
Logo for GLOBAL

GLOBAL KNIVSETT G-2 GS-38, GS-61

0 av 5

Rustfritt stål av høy kvalitet

Uslåelig presisjon og kontroll

Ideell for alle kjøkkenoppgaver

Sklisikre, komfortable grep

Høykvalitets materiale

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 13 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Knivsett fra Global. Et skarpt knivsett bestående av kokkekniven G-2, brødkniven GS-61 og skrellekniven GS-38. Global-kniver er fremstilt uten skjøter, slik at man unngår at det setter seg fast smuss. De er produsert i fineste rustfritt stål med høy styrke, lang holdbarhet og motstandskraft mot rust og slitasje. Håndtaket er hult og avbalanseres ved hjelp av svært fin sand slik som hos de opprinnelige samuraisverd.

G-2: Settets klassiske kokkekniv har en bladlengde på 20 cm og er perfekt til de fleste oppgaver på kjøkkenet. Kniven har et høyt blad som gir deg god plass til å støtte med knokene, så du har god kontroll over kniven. Den skarpe hælen gjør det enkelt å få hull på f.eks. tomatskall uten å trykke for hardt og risikere at kniven sklir.

GS-61: Settets brødkniv har et blad der du med en glidende bevegelse skjære fine skiver av selv et nybakt, porøst brød. Kniven er samtidig velegnet til råvarer med høyt syreinnhold, ettersom syre sliter mindre på kniver med taggete egg, enn rett egg. 

GS-38: Settets skrellekniv er perfekt til jobber som krever presisjon, som å skrelle frukt eller grønnsaker. Den kan også brukes til å kutte mindre råvarer. 

Knivene vaskes for hånd med varmt vann og såpe. Tørk av knivene med et kjøkkenhåndkle etter vask. Det er anbefalt å oppbevare knivene enten på knivlist, knivmappe eller i en knivblokk. 

Vurderinger og omtaler