-25%
ISBITMASKIN GLACIER
ISBITMASKIN GLACIER
ISBITMASKIN GLACIER
ISBITMASKIN GLACIER
ISBITMASKIN GLACIER
Logo for WILFA

WILFA Isbitmaskin Glacier ICM1-600

Medlemstilbud
0 av 5

Isbiter i 2 ulike størrelser

Lager 12 kg is på 24 timer

Uttagbar isoppsamler

Kompakt design

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Isbitmaskin Glacier fra Wilfa.  En effektiv isbitmaskin i stilrent mattsvart design, som lager 12 kg isbiter på 24 timer. Den kompakte størrelsen passer perfekt inn på kjøkkenbenken eller lett tilgjengelig i et kjøkkenskap for å gi deg ferske isbiter hver dag.

Glacier isbitsmaskin har stor kapasitet og produserer 12 kg med isbiter på 24 timer. Den kan lage 48 isbiter i timen ved valg av den store størrelsen og 56 isbiter i timen av de små. Den lager 8 isbiter om gangen. Den store kapasiteten gjør det enkelt å kjøle ned store mengder med drikkevarer. Via kontrollpanelet velger du enkelt størrelse på isbitene. Store: 2,4 x 3,4 cm Små: 2,2 x 3,2 cm. Kontrollpanelet gir deg også beskjed når beholderen er full og når du behøver å fylle på mer vann.

Isbitmaskinen har gjennomsiktig lokk som gjør at du enkelt kan følge med på hele prosessen og kan se at isbitene blir laget.

Det er lett å fylle på vann i isbitmaskinen, samt tømme vannbeholderen hvis du vil fylle på friskt vann hvis maskinen har stått ubrukt. Maskinen kan tømmes via tappepluggen på bunnen av maskinen. Bruk kun drikkevann i isbitmaskinen. Når maskinen er full bør den tømmes raskt, enten ved å ta ut isoppsamleren eller med den medfølgende isskuffen.

Glacier har en egen rengjøringsfunksjon som sirkulerer vann gjennom maskinen. Funksjonen startes via kontrollpanelet. Maskinen bør rengjøres med jevne mellomrom, både utvendig og innvendig.

Vurderinger og omtaler