-30%
BLENDER DAILY DBL-1200B
BLENDER DAILY DBL-1200B
BLENDER DAILY DBL-1200B
Logo for WILFA

WILFA Blender DBL-1200B

Medlemstilbud
0 av 5

Sikkert lokk med barnesikring

5 hastighetsinnstillinger og pulsfunksjon

Glasskanne på 1,5 liter

Kniver egnet for is-knusing

1200 Watt

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Daily Blender DBL-1200B fra Wilfa. Blenderen gir en ekstra sikkerhet på kjøkkenet med sitt smarte og barnesikre lokk. Blenderen har en motor på 1200 W og blender alt fra frossen frukt og is til frø. De kraftige knivene er designet for å knuse is til perfeksjon. Velg mellom 5 ulike hastighetsinnstillinger og pulsfunksjon.

Daily-blenderen leveres med en kanne på 1,5 liter som gjør det enkelt å blande smoothies til hele familien. Blenderen har et mindre lokk i lokket, slik at du enkelt kan tilsette ingredienser uten å måtte ta pause. Blenderen har et smart og barnesikkert lokk som gjør at blenderen ikke starter hvis lokket ikke er ordentlig låst, som gir en ekstra sikkerhet på kjøkkenet. 

Velg mellom 5 ulike hastighetsinnstillinger og en pulsfunksjon. Med de ulike hastighetsinnstillingene kan du tilpasse hastighet og effekt etter behov. Blenderen har også en pulsfunksjon for deg som raskt vil blende med maksimal kapasitet ved å trykke på en knapp.

For å rengjøre blenderen raskt og effektivt etter bruk heller du i varmt vann og noen dråper rengjøringsmiddel og kannen, og deretter holder inne pulsknappen på blenderen til kannen er helt ren. Knivenheten på kannen er også avtakbar, slik at du enkelt kan vaske alle delene separat. 5 års garanti.

Vurderinger og omtaler