BIALETTI ESPRESSOKOKER VENUS 4 KOPPER

Se alt fra BIALETTI
  • Til alle koketopper, inkludert induksjon
  • Lager 4 espressokopper
499,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Espressokanne Venus fra Bialetti har en buet og harmonisk design med polert finish. Venus går til induksjon og lager 4 kopper espressokaffe. Kannen er utstyrt med en dryppsikker og praktisk tut.

Med Bialetti blir gleden av å drikke en kaffe et daglig ritual. Lidenskap og et originalt preg er kjennetegn ved Bialetti kaffemaskiner. Bialetti har produsert espressokokere siden 1950-tallet og har solgt over 200 millioner verden over. Bialetti er i Italia synonymt med espresso og finnes i omtrent 90 % av alle italiensk hjem. Kvaliteten sikres med grundig testing og skanning av kannene. I tillegg testes sikkerhetsventilen to ganger for å være på den helt sikre siden. Bialetti er italiensk merke som har produsert espressokokere siden 1930-tallet.

Produsent
Varenummer

58021731

EAN

8006363028899

Produsentens Varenummer

46202332

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Serie Venus

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser