NESCAFÉ DOLCE GUSTO KAFFEKAPSEL LUNGO KOFFEINFRI 16STK

Se alt fra NESCAFÉ DOLCE GUSTO
59,50
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer
50+ på nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk

  Takk for din reservasjon!

  Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

  × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

  Lukk

  Noe gikk galt...

  Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

  Velg ønskeliste

  Lukk
  Logg inn for å legge i ønskeliste

  ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

  Produktinformasjon

  KAFFE LUNGO KOFFEINFRI 16STK

  Prøv NESCAFÉ®Dolce Gusto® Lungo Koffeinfri, en smakfull, mørkbrent kaffe. Kaffen har en intensitet på 6 av 9 og har den samme rike smaken og intense aromaen som en espresso, men er koffeinfri, serveres i en større kopp på 120 ml og har en fin og silkemyk crema. Nyt balansen mellom brent kaffe og de søte notene av modne bjørnebær.

  • KAFFE I VERDENSKLASSE  Våre dyktige kaffeutviklere har blandet 100% Arabica-bønner fra Sør-Amerika og Øst-Afrika og fjernet koffeinet med rent vann. Alle de rike smakene er bevart.  
  • PROFESJONELLE MASKINER  Med våre maskiner, som leverer et trykk på opptil 15 bar, brygger du kvalitetskaffe med en lekker og fløyelsmyk crema.   
  • ALLTID FERSK AROMA  Kaffekapslene våre er hermetisk lukket, slik at kaffen holder seg helt fersk og hver kopp er en aromatisk smaksopplevelse.
  • ENKEL Å BRUKE  Du setter bare Lungo Koffeinfri-kapselen inn i NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskinen. Så er kaffen din klar på
  Produsent
  Varenummer

  58017835

  EAN

  7613031794331

  Produsentens Varenummer

  12380832

  Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser