NESCAFÉ DOLCE GUSTO KAFFEKAPSEL ESPRESSO INTENSO 16STK

Se alt fra NESCAFÉ DOLCE GUSTO
59,50
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Prøv NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, en intens, middels mørkbrent kaffe. Kaffen har en intensitet på 7 av 11 og har en fruktig og krydret aroma, god fylde og et generøst lag fløyelsmyk crema.Nyt notene av røde bær med en krydret undertone av rosa pepper i en intens kopp kaffe på 50 ml.

KAFFE IVERDENSKLASSE Våre dyktige kaffeutviklere har blandet fruktig Arabica fra Sør-Amerika med Robusta-bønner for å skape NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, som har en unik kombinasjon av intens aroma og mild fylde.

PROFESJONELLE MASKINER Med denne maskinen, som leverer et trykk på opptil 15 bar, brygger du kvalitetskaffe med en lekker og fløyelsmyk crema.

ALLTID FERSK AROMA Kaffekapslene våre er hermetisk lukket, slik at kaffen holder seg helt fersk og hver kopp er en aromatisk smaksopplevelse.

ENKEL Å LAGE Du setter bare Espresso-kapselen inn i NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskinen. Så er kaffen din klar på et øyeblikk.

OVER 30 KAFFEVARIANTER Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du lage over 30 lekre ka

16 kapsler i esken.

Produsent
Varenummer

58019322

EAN

7613036867436

Produsentens Varenummer

12393716

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser