BITZ SERVIETTRING SVART/BRUN 4STK

Se alt fra BITZ
Nyhet
  • Vendbare serviettringer i flott leatherlook
  • Velg fargen som passer til dagen og humøret
209,- Før: 299,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

De smarte, vendbare serviettringene i flott leatherlook med rustikk metallspenne gir oppdekningen et rått og moderne uttrykk. De passer perfekt sammen med stoffserviettene i økologisk bomull fra BITZ Södahl. Serviettringenes omkrets er 17 cm. 4 stk. Svart/brun.

Det har aldri vært enklere å plassere serviettene på en dekorativ måte. Det er bare å rulle sammen servietten og feste den med spennen. Serviettringene er av samme materiale som BITZ’ vendbare dekkeservietter av PVC, der du selv kan velge hvilken farge som passer til dagen og humøret. Serviettringen kan du også snu, slik at fargen passer til servietten og resten av oppdekningen.

Produsent

Varenummer

11772688

EAN

5722000121442

Produsentens Varenummer

12144

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Svart/brun
Materiale PVC

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser