For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
DYP TALLERKEN ALV 23CM
DYP TALLERKEN ALV 23CM
DYP TALLERKEN ALV 23CM
DYP TALLERKEN ALV 23CM

WIK&WALSØE DYP TALLERKEN ALV 23CM

Se alt fra WIK&WALSØE
Laget av feltspatporselen
Tåler oppvaskmaskin
Velkjent og populært alvemønster

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
299,-

36 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Wik & Walsøes dyp tallerken / asjett  Alv viser en alv som forsiktig balanserer på de mytiske grenene som pryder porselenet. Alven symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig.

Serviset er produsert i feltspatporselen som kjennetegnes av sin hvithet, glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang.

Det består av rene naturlige råstoffer og blir ofte kalt "det hvite gull". Feltspatporselenet er 100 % tett, svært hygienisk og vil aldri krakelere. Det egner seg derfor veldig godt til hverdagsbruk. Og kan fin brukes i mikro-bølgeovn og stekeovnen, men man bør være oppmerksom på at store temperatursvingninger kan forårsake termosjokk, slik at gjenstanden knuser. Det anbefales derfor at porselenet er romtemperert og at det settes inn i kald ovn. Kaldt feltspatporselen bør ikke fylles med kokende/varme vesker uten gradvis forvarming, og motsatt for varmt porselen. Unngå også å sette varmt porselen på kalde overflater, som for eksempel en benkeplate av sten. 

Porselenet tåler oppvaskmaskin, fortrinnsvis med skånvask og glansmiddel for å forhindre riper i porselenet og nedmatting av glasuren.