PILLIVUYT TALLERKEN 22CM PLISSE

Se alt fra PILLIVUYT
  • Tåler stekeovn og oppvaskmaskin
  • Franskprodusert porselen av meget høy kvalitet
  • Perfekt til forretter eller frokost
219,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Hvit porselen tallerken på 22cm i Pillivuyt sin serie Plissé. Størrelsen passer perfekt som tallerken til forretter eller til frokost.

Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Glasuren er garantert uten bly og kadmium, og er syrefast. Dette gjør at fargen ikke endres og at produktene er meget hygieniske og lette å rengjøre. Pillivuyt produkter er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, de tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn og stekeovn 
  • Tåler fryser
Produsent
Varenummer

11732300

EAN

3050910236263

Produsentens Varenummer

18400

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Diameter 22 cm
Serie Plissé
Ant/forp. 1

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser