ALFI TERMOKANNE 0,94L DESERT GREY

Se alt fra ALFI
  • Designikon
  • Holder drikke varmt opptil 12 timer og kaldt 24 timer
479,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Den klassiske kulekannen ble designet av Ole Palsby i 1985, som ga den navnet Modern Classic No. 1. Kulekannen er verdens mest solgte termokannedesign, og den har vunnet en rekke priser og er utstilt på Museum of Modern Art (MOMA) i New York.

I dag fremstår den runde klassikeren like elegant, moderne og estetisk vakker som da den ble lansert for mer enn 30 år siden.

Kulekannen har en praktisk skrukork, og holder innholdet varmt (opp til 12 timer) og kaldt (opp til 24 timer), takket være den dobbeltveggede AlfiDur innsatsen i isolerende og herdet vakuum glass.

AromaSafe prinsippet bevarer kaffens runde smak. 

Alfi har i mer enn hundre år vært den ukronede kongen av termokanner takket være enestående håndverk, fremsynt teknologi og sans for design. Og i samarbeid med noen av verdens mest anerkjente designere har Alfi skapt flere av morgendagens designikoner til kaffebord verden over.

Produsent
Varenummer

11772377

EAN

4002458490071

Produsentens Varenummer

16557

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Volum 0,94 l

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser