BY ARABIA KRUS MUMMI NINNI 0,3L

Se alt fra BY ARABIA
  • Tåler oppvaskmaskin, mikro og fryser
219,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Mummikopp med motiv av den ""usynlige"" jenta Ninna.

Ninni har blitt usynlig fordi hun har blitt behandlet dårlig av voksne rundt seg. Hun tør ikke snakke, leke eller le. Den eneste måten man kan merke at hun rører på seg er lyden av en liten klokke av sølv som henger rundt halsen hennes.

Mummifamilien tar i mot den lille jenta med åpne armer og behandler henne med omsorg og vennlighet. Sakte, men sikkert, får Ninni selvtilliten tilbake og kommer til syne igjen.

En mummikopp er en perfekt gave til en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, og passer like godt til voksne som til barn. Mummikoppene har blitt populære samlerobjekter. Spesielt har mummikoppene som produseres i begrenset opplag en enorm etterspørsel.
 
Kruset rommer 0,3 liter. Koppen er ildfast, kan fryses, tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produsent
Varenummer

58018760

EAN

6411801006100

Produsentens Varenummer

1027428

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser