Hent i butikk? - Se våre utleveringspunkt i nedstengte områder

ØYO JAPANSK KOKKEKNIV POM 19CM

Se alt fra ØYO
569,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

ØYO JAPANSK KOKKEKNIV POM 19CM

Japansk kokkekniv med bladlengde 19cm og totallengde 31,5cm.

Pom knivserien fra Øyo er en tradisjonell knivserie med solide kniver som tåler mye bruk. Knivene er laget i stål tilsatt vanadium og molybden, for ekstra slitesyrke, varmestabilitet og for å forhindre korrosjon. Skaftene er laget Polexymethylen(plast) som er slitesterkt. En knivserie som passer både hverdagskokken, men også de profesjonelle.

Denne japanske kokkekniven er en allsidig kokkekniv som kan brukes til alle oppgaver. Kniven har hull og riller så man unngår vakuum når man kutter.

Knivblad: 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Herdet på Rockwell 55-57. Sort skaft i materialet Polyoxymethylen som tåler mye slitasje.

Kokkekniver bør helst vaskes for hånd og slipes jevnlig. Da holder knivene seg skarpe, og du kan ha den samme kniven i år etter år.

Produsent
Varenummer

58017274

EAN

7051750050053

Produsentens Varenummer

05005

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Størrelse 19cm
Lengde 31,5cm
Type Japansk

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser