aftenposten_test_terning_6

ØYO KOKKEKNIV SMARAGD DAMASK 16,5CM

Se alt fra ØYO
1 299,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

En allsidig og effektiv santoku kokkekniv til kjøtt, fisk og grønnsaker.

Smaragd knivene fra Øyo er fremstilt med perfeksjon. 
Knivbladet er i damaskstål som er bygget opp rundt en kjerne av VG-10 stål og hele 66 lag stål med 431 og 304 stål. Disse to stållegeringene har ulik farge og sørger for det fine mønsteret i knivbladet som minner om årringer i et tre. VG-10 stålets hardhet gjør at knivens slip gir en utrolig skarphet, og en god brukeropplevelse. De 66 lagene med presset stål rundt den harde kjernen er noe mykere og gjør at kniven lettere kan slipes opp. 

Smaragd knivene leveres i en bærekraftig grønn skinnslire. Skinnslira er av høy kvalitet og sørger for at du kan oppbevare kniven din på best mulig måte. 
Skaftet på kniven er i pakkawood, et hardt presset tremateriale som tåler mye slitasje. Skaftets form gir deg et godt grep på kniven. I tillegg har skaftet fulltange. Det vil si stål igjennom hele skaftet. Dette bidrar til å skape en perfekt balanse i kniven. 

Vask knivene med mild såpe i lunkent vann. Unngå oppvaskmaskin, da knivene vil miste sin unike skarphet, gjenskinn og glans.

Vi ønsker deg en fin opplevelse med din nye Smaragd kniv og håper du blir fornøyd!

Produsent
Varenummer

58018263

EAN

7051750052255

Produsentens Varenummer

05225

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Grønn
Lengde 16,5cm
Serie Smaragd Damask

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser