VICTORINOX BRØDKNIV 21CM

Se alt fra VICTORINOX
  • Rustfritt stål med trehåndtak
  • Bladlengde 21 cm
  • Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil
659,-
_
Kundeklubbpris: 395,-
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

VICTORINOX BRØDKNIV 21CM

Meget populær kniv i topp kvalitet. Rustfritt stål med trehåndtak. Bladlengde 21 cm. Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- og produksjonsfeil.

Victorinox Wood, en serie kniver og tilbehør med tidløst design og håndtak i polert rosentre. Håndtakene FSC-sertifisert. Rosentre er et hardt treslag med høyt oljeinnehold og krymper derfor lite. Håndtak i Wood serien har høy glans og er også motstandsdyktig mot fukt.

Knivene og redskapene er laget av rustfritt stål og er både skarpe og lette å rengjøre. Produkter med håndtak av rosentre skal vaskes for hånd, men tåler unntaksvis vask i oppvaskmaskin. Ved riktig vedlikehold og håndtering holder knivene lenge.

Produsent

Varenummer

14230148

EAN

7611160501028

Produsentens Varenummer

46200744

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Lengde 21 cm

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser