PILLIVUYT BOLLE RUND MED HÅNDTAK HVIT 23CL 11CM TOULOUSE

Se alt fra PILLIVUYT
  • Tåler å bli tatt direkte fra fryser til varm stekeovn
  • Glasureren gjør at den er lett å rengjøre og tåler oppvaskmaskin
  • 2 års bruddgaranti
219,-
_
Kundeklubbpris: 153,-
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Rund bolle med håndtak

Franske Pillivuyt har produsert kvalitetsporselen i nesten 200 år og med de nye Toulouse formene vender de tilbake til sine røtter i designen.

Disse formene er ovnsfaste og tåler termisk sjokk, så du kan ta dem rett fra fryser og inn i varm ovn, for så å servere i dem på bordet. De er laget med ekstra hard glasur som gjør dem motstandsdyktige mot støt og slag. Formene er designet med små fine detaljer for å understreke at det er fransk håndverkstradisjon og kvalitet bak produktene og forteller en historie. I bunnen av fatene er det en plisseringsbord som symboliserer flammer for å vise at de er ovnsfaste og håndtakene med logo er inspirert av buene på ovnen hvor porselenet brennes. Formene har et vakkert og moderne design og gjør din mattilberedning og servering til en enkel og elegant affære.

Formen tåler termisk sjokk, og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Produsent
Varenummer

11765755

EAN

3050910343169

Produsentens Varenummer

18779

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Hvit
Materiale Ildfast porselen
Diameter 16 cm
Serie Toulouse

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser