BÅNDSLIPER PBS 75 A
Logo for BOSCH

BOSCH BÅNDSLIPER PBS 75 A

0 av 5

Kompakt med avtagbart ekstrahåndtak for optimal håndtering

Kraftfull sliping av ujevne flater

Mikrofiltersystemboksen samler støv, og holder omgivelsene rene

Automatisk båndsystem holder båndet sentrert under arbeidet

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bosch PBS 75 A er en båndsliper for deg som trenger å håndtere krevende slipeoppgaver, samtidig som du ønsker komfortabel håndtering. Takket være den sterke 710-watts motoren går arbeidet raskt på store plane flater. Maskinen er perfekt til forbehandling eller restaurering og kan brukes på en rekke materialer fra tre til metall, den er også super til fjerning av maling og lakk.

Mikrofiberssystemet gjør at støv under sliping trekkes inn i den avtagbare boksen, den kan også kobles til en støvsuger for en enda bedre opplevelse. Det automatiske båndssystemet midtstiller automatisk slipebåndet mens du arbeider, og spennhåndtaket gjør at du enkelt og raskt kan bytte slipebåndet.

Softgripsonen, i kombinasjon med Bosch Low Viberation, gjør at verktøyet er komfortabelt i bruk, og du får bedre kontroll – som er en fordel ved oppgaver som tar lang tid. Maskinen har også et ekstrahåndtak som sørger for et sikkert grep, denne kan tas av hvis du skal jobbe nær kanter og hjørner. Båndsliperen er utstyrt med en låsebryter slik at verktøyet låses sikker når det ikke er i bruk, dette gjør at den ikke starter når den er utilsiktet.

Spesifikasjoner:

  • Effekt: 710 W
  • Båndhastighet: 350 m/min
  • Slipeflate: 76 x 165 mm
  • Bånddimensjon: 75 x 533 mm
  • Vekt: 3,4 kg

Leveres med:

  • 1 slipebånd K 80

Vurderinger og omtaler