PÅ STELL PÅ STELL SITRONSKRUBB - ØKOLOGISK RENGJØRING OG POLERING AV

Se alt fra PÅ STELL
  • Skrubbe helt uten å ripe
  • Perfekt til kjøkkenet, badet eller i båten
  • uten skadelige kjemikalier eller tilsetningsstoffer
249,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Naturlig rengjøring av overflater, enten det er på kjøkkenet, badet eller i båten. Puss sølv, få rent dusjveggene eller den keramiske koketoppen – helt uten å ripe og uten skadelige kjemikalier eller tilsetningsstoffer.


Sitronskrubb rengjør og polerer alt metall som aluminium, sink og stål. Den er perfekt på kjøkkenet til rengjøring av keramiske koketopper, ovnsdører, kjøkkenviften og ildfaste former, og uunnværlig på badet til badekar, dusjvegger, fliser og flisfuger. Du kan til og med pusse sølv, kobber og messing med den. Rengjør båten og plastmøblene i hagen uten at skadelige kjemikalier ender opp havet eller naturen. Alt blir skinnende rent med sitronskrubb, en myk svamp eller klut og litt vann.

 

Produsent
Varenummer

58021784

EAN

7070084060590

Produsentens Varenummer

1506740000

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser