ISEKK STANDARD ISEKK

Se alt fra ISEKK
189,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Skal du bygge eller bare rydde. ISEKK er et produkt som gjør rydde eller oppussingen lettere. Kast alt i sekken og bestill henting på dagen.

Vi ønsker alle et bedre miljø og du som har byggeavfall har valget! I stedet for å ha en container med blandet avfall så kan du nå kjøpe 3 eller 4 sekker hvor du kan legge hver type byggeavfall i hver sin ISEKK, slik at det blir rene fraksjoner (ren type byggeavfall) i hver ISEKK.

ISEKK har forskjellige typer sekker som er tilpasset de forskjellige type byggeavfall, se mer informasjon om ISEKK`ene under produkter.

iSEKK samarbeider med Norsk Gjenvinning om behandling av avfallet som innhentes av ISEKK på Østlandet. Norsk Gjenvinning er en ledende totalleverandør innen avfallshåndtering i Norge, og har godkjente mottaks- og behandlingsanlegg for avfall en rekke steder.

Bestill henting på ISEKK.no

Standard iSEKK 0,8m3 (100cm x 90cm x 90cm)

Produsent
Varenummer

11737198

EAN

7090021610039

Produsentens Varenummer

100

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Høyde 100cm
Lengde 90cm
Dybde 90cm
Volum 0,8m3

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser