GARDENA SLANGEVOGN AQUAROLL M EASY MED 20M FLEX SLANGE & SLANGEFØRER

Se alt fra GARDENA
  • Enkel transport
  • Anti-drypp funksjon
  • Plassbesparende lagring
  • Med praktisk slangefører
  • Maksimal vanngjennomstrømning
1 399,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Enkel og plassbesparende lagring av hageslangen med Gardena slangevogn. Slangevognsettet leveres komplett med 20 meter fleksibel hageslange og originale Gardena systemdeler for å komme raskt i gang.

Slangevognen er utstyrt med en ergonomisk sveiv med myke plastkomponenter og en praktisk slangefører som sørger for at hageslangen blir jevnt og ryddig rullet opp. Sveivhåndtaket kan legges sammen for å spare plass.
Slangevognen er også utstyrt med en spesiallaget fot for økt stabilitet. Dette sikrer at slangevognen står stødigere også når det trekkes i hageslangen.
Gode hjul gjør slangevognen enkel å trille, samtidig som et teleskophåndtak kan justeres for optimal høyde.
For å hindre vannsøl under lagring eller transport har slangevognen en antidrypp funksjon. En vinklet slangekobling inni trommelen sikrer at hageslangen alltid leverer full vannmengde ved at knekking av hageslangen hindres. Slangevognen er frostsikker og har 5 års garanti.

Produsent
Varenummer

58017989

EAN

4078500034531

Produsentens Varenummer

18517-20

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Lengde 20m

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser