GARDENA VEGGSLANGEBOKS 30M HVIT MED EK

Se alt fra GARDENA
2 399,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Vanning som alltid er klar til dyst! Den veggmonterte slangeboksen RollUp L er mer enn en vanlig slangeboks, den gjør det også enklere for deg å bruke vannslangen når du skal vanne plantene. Slangeboksen monteres direkte på husveggen med en veggbrakett, og kobles til vannkranen med en slangekobling.

Det har aldri vært mer praktisk og fleksibelt å vanne store hager. Den 180 graders svingboksen og 30 meter lange hageslangen gir deg maksimal bevegelsesfrihet når du vanner. Trekk ut den hageslangen til ønsket lengde og begynn å vanne. Når du stopper, kobles de ekstra korte låsepunktene inn for å låse slangen. Når du er ferdig og slangen skal rulles inn, slipper du bryet med å vikle den opp, bøye deg over og bli våt på hendene. Du frigjør låsen og aktiverer den innebygde stålfjæren med bare et lett rykk i enden av slangen. Slangen trekkes da inn for deg automatisk, pålitelig og jevnt.

Innovativ RollControl-teknologi gir trygg og kontrollert tilbaketrekking, mens den integrerte slangeføringe

Produsent
Varenummer

58021930

EAN

4078500055727

Produsentens Varenummer

18627-33

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Lengde 30m

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser