Ikke kjøp om du bare skal bruke det én gang

Få tilgang til riktig utstyr akkurat når du trenger det. Smart for lommeboka og smart for miljøet.

Gå til utleieportal

Enkelt og forutsigbart

Bestill på nett - hent i butikk

Bestill utstyret du trenger til akkurat ditt prosjekt. Du leier utstyret for den tiden du trenger det og leverer tilbake når du er ferdig.

Så enkelt er det

Slik gjør du:

Steg 2

Velg dag for henting og levering

Du velger selv når du vil hente utstyret og hvor mange dager du vil ha det til disposisjon.

Steg 3

Fyll informasjon og betal for bestilling

Det reserveres et despositum på ditt betalingskort. Depositumet holdes kun som sikkerhet mot skade og sen retur og vil frigis så snart produktet er levert tilbake i godkjent stand.

Steg 4

Ta med referansenummer til din butikk

Når du har fullført bestillingen mottar du en kvittering på e-post, og varen vil ligge klar i din butikk til avtalt tid. Vi anbefaler å ta med referansenummeret på bestillingen ved henting. Evt ha med legitimasjon.

Fordeler ved utleie

Et godt valg for miljøet

Tenk miljø- tenk gjenbruk. Økt gjenbruk sparer miljøet for belastning. Sammen sparer vi energi i utvinning av råvarer og produksjon, samtidig som at vi reduserer mengden av elektrisk avfall.

Fordeler ved utleie

Få ferdig prosjektene

Har du noe du skal henge opp på murveggen, men syns det er litt voldsomt å kjøpe en borhammer for en 10 minutters jobb? Eller har planene om ny og utvidet terrasse igjen blitt utsatt fordi det er mye utstyr som trengs for å få det ferdig?

Vi har utstyr til disse jobbene

Fordeler ved utleie

Lei mer - ei mindre

Vi er mange som ikke har plass til å oppbevare utstyr som sjelden brukes. Og om du har ledig plass- er det allikevel verdt å kjøpe inn utstyr du ikke skal bruke igjen i overskuelig framtid? Spar penger og oppbevaringsplass ved å leie når du trenger utstyr, og la oss stå for oppbevaringen.

Vi leier ut dette utstyret

 

Fordeler ved utleie

Fiks mer - kast mindre

Med riktig utstyr blir det enklere å vedlikeholde og fikse tingene du har, framfor å kaste for å kjøpe nytt. Er teppet i stua misfarget og flekkete? Bruk en tepperenser for å fjerne flekker og fjerne vond lukt. Ved å fikse mer og kaste mindre sparer du penger samtidig som at du sparer miljøet.

Finn riktig utstyr →

Pilotprosjekt

5 butikker i Drammen og Tromsø har gratis utlån

Som et del av Ciceros spennende Upscale-prosjekt er 5 butikker valgt ut som pilotbutikker for gratis utlån av verktøy som borhammer, tepperenser og eksentersliper.

Finn din butikk i Drammen og Trømsø

 

Gavekort på utleie

Ikke alltid nytt utstyr gleder mest

Kjenner du en som alltid har et prosjekt på gang? Med et gavekort på utleie av verktøy kan hjemmefikseren ha utstyret i orden akkurat når det trengs.