GRESSKLIPPER HANDYMOWER 22/18V
GRESSKLIPPER HANDYMOWER 22/18V
GRESSKLIPPER HANDYMOWER 22/18V
Logo for GARDENA

GARDENA GRESSKLIPPER HANDYMOWER 22/18V

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Gressklipper

Klipp vakkert. Med batterigressklipperen HandyMower 22 18V P4A Klar til bruk-sett har det aldri vært enklere å holde den lille hagen vakker. Med en maksimal kjøretid på 25 minutter kan du dekke ca 50 kvadratmeter.

Den er derfor perfekt for små plener. Den lette og kompakte designen gjør det like enkelt å klippe plenen som å støvsuge stuen. Batterigressklipperen har et 22 centimeter bioklipp blad, som kutter gresset i små partikler og legger det igjen på plenen. Det oppkuttede gresset fungerer da som en naturlig gjødsel. Det er ikke nødvendig å rake eller å fjerne gresset - noe som sparer deg for tid. Med tretrinns justering av klippehøyde kan du perfekt tilpasse deg ønsket høyde for gresset ditt. Takket være muligheten for enhånds eller tohånds drift, gir det deg stor fleksibilitet når du tar vare på plenen din.

Det dreibare håndtaket gjør klippingen enda mer praktisk. Klipperen er utrolig manøvrerbar og kommer inn på vanskelig tilgjengelige mellom trange pasasjer og under gjenstader-. den godt synynlig LED- display viser gjelldende batterininvå. når du er ferisg er det veldig enklet å oppbevare klipperen.

Handymower 22/18v p4a er et produkt spm tilhører Power4All aliance. dette er en av de største batterialiansene mellom proudukter for hus og hjem artikler. du trenger ikke kjøpe masse batterier til forskjellige produkter.

Spesifikasjoner:

  • Klippebredde 22cm
  • Klippehøyde 30-50mm
  • Klippehøyde trinn 3
  • Plenstørrelse 50m2

 

Vurderinger og omtaler