GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN
GRILL FORNO STØPEJERN

MORSØ GRILL FORNO STØPEJERN

0 av 5

Passer til både vedfyring og kull

Pizzastein inkludert

Multifunksjonell grill- bruk som steke- og røkeovn

Perfekt som pizzagrill

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 2 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

MORSØ GRILL FORNO I STØPEJERN

Opplev magien ved utendørsmatlaging og hyggelige kvelder med Morsø Forno støpejernsgrill og utepeis! Denne populære og allsidige uteovnen gir deg muligheten til å lage fantastiske måltider, skape en koselig atmosfære og nyte italiensk stemning på terrassen gjennom hele året.

Morsø Forno er ideell for deg som elsker god mat, unikt design, autentisitet og felles opplevelser. Denne flotte grillen og utepeisen passer perfekt som en del av et utekjøkken eller som et frittstående element på et praktisk utebord. Du kan fyre i ovnen med både tre og kull for å lage deilige retter over åpen ild.

Spesialdesignet for pizzasteking, lar Morsø Forno deg tilberede sprø, smakfulle pizzaer på de medfølgende pizzasteinene – alt i løpet av få minutter. Familien vil også sette pris på den koselige bålstemningen når dere kan tilberede pinnebrød eller grille marshmallows sammen.

Tilbered enda mer utsøkte retter med Morsø Forno ved å utvide funksjonaliteten med passende tilbehør. Bruk den emaljerte Tuscan Grill for å oppnå perfekte grillmerker på grillede biffer og grønnsaker, eller forvandle uteovnen til en røykeovn ved å montere den smarte Forno Dør i åpningen.

Morsø Forno er bygget som en tradisjonell steinovn med buet topp, steinbunn, en liten åpning og pipe. Den veier 96 kg og er laget av svartemaljert støpejern, som er holdbart og langvarig. Støpejernsprodukter utvikler naturlig patina, men du kan vedlikeholde ovnen med et vedlikeholdssett som selges separat for å holde den i topp stand.

Den stilige uteovnen er designet av danske Klaus Rath, som drømte om å skape en pizzaovn som også kunne fungere som utepeis året rundt. I samarbeid med Morsø ble Morsø Forno født – et symbol på hygge og varme. Ovnen leveres med pizzastein og avtakbar skorstein, og måler 70 x 60 cm.

  • Keramisk sten 

Rengjøring:

Støpejern bør alltid rengjøres med kun varmt vann. Sørg for at støpjernet er helt tørt før det settes bort, for å hindre rust.

Tilbehør:
Lang skorstein finnes på varenummer 00200990 
Dør finnes på varenr 00200985

Vurderinger og omtaler