VEDLIKEHOLDSKIT FORNO GASSGRIL

MORSØ VEDLIKEHOLDSKIT FORNO GASSGRILL

Se alt fra MORSØ
0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet

449,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Optimaliser din Morsø Forno Gassgrills levetid med vårt førsteklasses vedlikeholdssett! Morsøs vedlikeholdssett er spesialdesignet for å gi din gassgrill ekstra beskyttelse og forlenge levetiden, slik at du kan nyte utendørs matlaging i årevis fremover.

Støpejernsprodukter utvikler naturlig patina over tid, men når aluminiumsoverflaten falmer eller får små skrammer, er det viktig å ta grep. Med vårt vedlikeholdssett kan du enkelt friske opp grillen din og holde den i topp stand. Inkludert i settet er en slipesvamp og reparasjonsmaling spesielt utviklet for Morsø Forno Gassgrill.

Før du begynner, demonter håndtak og termometer, og avdekk grillens understell. Bruk slipesvampen forsiktig for å rengjøre overflaten, og påfør deretter et tynt, jevnt lag med reparasjonsmaling. Husk å sørge for at overflaten er helt ren og tørr, og bruk maske mens du maler. La malingen tørke godt før du monterer håndtak og termometer igjen.

For daglig rengjøring av grillens støpte aluminiumsoverflate, kan du enkelt bruke en fuktig klut eller vaske med mildt såpevann når grillen er kald. For å unngå kalkspor, anbefaler vi å bruke demineralisert vann i stedet for vanlig vann.

For å gi din Morsø Forno Gassgrill den beste beskyttelsen, anbefaler vi å bruke et Morsø Forno Gas-trekk når produktet ikke er i bruk. Om vinteren bør grillen oppbevares innendørs for å sikre optimal ytelse og lang levetid.

Invester i Morsø vedlikeholdssett i dag og opplev en problemfri og holdbar utendørs matlagingsopplevelse med din Morsø Forno Gassgrill!

Vurderinger og omtaler