TELYSLYKT 8CM HVIT TURA
TELYSLYKT 8CM HVIT TURA
TELYSLYKT 8CM HVIT TURA
TELYSLYKT 8CM HVIT TURA
TELYSLYKT 8CM HVIT TURA
TELYSLYKT 8CM HVIT TURA
TELYSLYKT 8CM HVIT TURA

LYNGBY PORCELÆN TELYSLYKT 8CM HVIT TURA

0 av 5

Elegante former

Porselen

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 24 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Telysestake Tura fra Lyngby Porcelæn. Designet med elegante former, kant og mye attitude, er denne telysholderen en perfekt blanding av enkelhet, stilrenhet og dekorativ skulpturell kunst. 

Telysholderen er 7 cm høy og er designet for å trekke lyset nesten inn i den øverste halvkule. Lyngby Porcelæns ikoniske riller følger lysestakens karakteristiske former og skaper et moderne uttrykk i kontrasten mellom det stramme og det myke. Detaljen med halvkulene som møtes i et smalt bånd, gir også telysholderen en letthet som passer perfekt inn i et moderne interiør. 

Tura-telysestaken vil definitivt stjele all oppmerksomheten i rommet med sin voluminøse design og unike personlighet. Den er nesten som en skulptur i seg selv, og vil gi et elegant og sofistikert preg til ethvert rom. Med Lyngby Porcelæns fokus på arkivdesign, klassiske former, mønstre og ren estetikk, kan du være sikker på at du får en telysholder av høy kvalitet og unikt design. Gi ditt hjem et løft med denne vakre telysestaken som kombinerer tradisjon og moderne design på en perfekt måte.

Vurderinger og omtaler