GLASS CHAMPAGNE 0,16L
Logo for RIEDEL

RIEDEL GLASS CHAMPAGNE BLYFRITT KRYSTALLGLASS 0,16L

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Champagneglass Flute fra Riedel. I en klassisk flutemodell. Klokken er spiss nederst, som gjør at det dannes en strøm av bobler inn i glasset og nesten ligner en pilar. Denne formasjonen er ikke bare vakker, men sørger også for at Champagnen holder sin smak og bobler i glasset. 

Vinglasset passer også til: Blanc de blancs, cava, franciacorta, prosecco, sekt og andre musserende viner.

Vinum er den mest populære serien fra Riedel. Serien er den første i verdenen med maskinproduserte vinglass for forskjellige druer og vin. Hvert glass er utviklet av en gruppe eksperter, og utviklingsprosessen pågår opptil to år. 

  • 16 cl
  • 2 stk
  • Tåler oppvaskmaskin

Glassene kan vaskes i oppvaskmaskinen, men vask de gjerne alene slik at glassene ikke slår mot hverandre. Hvis glassene skal stå over natten, kan det være lurt å ha litt varmt vann i de for å gjøre vaskingen dagen etter enklere. Tørk glassene med en gang for å unngå striper, du kan bruke en pusseklut eller et mykt håndkle. For å få glasset til å skinne ekstra mye kan du fylle glasset med damp, og deretter polere. Før bruk bør du lufte glasset for å fjerne eventuell lukt. Det gjør du ved å blåse i glasset eller rist de.

Vurderinger og omtaler