TALLERKEN DYP 22CM PLISSE PILL
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT TALLERKEN DYP 22CM PLISSE PILLIVUYT

0 av 5

Elegant og tidløst design

Egner seg til både kalde og varme retter

Tåler oppvaskmaskin, ovn og mikrobølgeovn

Perfekt til servering av salat og pasta

Lang levetid og høy kvalitet

Perfekt for sausrike måltider

Moderne plissédetaljer

Holdbar og slagfast

Enkel å rengjøre

Fremmer bærekraftig forbruk

Pakke på fire tallerkener

Dimensjoner: 10x23x23 cm

Hvit farge matcher enhver stil

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Server sausrike retter med stil og tillit med Pillivuyt Plissé sin dype tallerken. Denne hvite tallerkenen fra det anerkjente franske merket Pillivuyt er en essensiell del av ethvert kjøkken, hvor høy kvalitet og elegant design går hånd i hånd. Tallerkenen er skapt fra en unik porselensmasse av flint og kvarts, og er ferdigstilt med en ekstremt hard glasur. Denne Plissé tallerkenen tåler ekstreme temperaturer fra -30 til +350°C, noe som gjør at den enkelt kan gå rett fra fryser til ovn.

Hvert element i Plissé-serien er en hyllest til håndverk, og er designet for å vare livet ut. Denne dype tallerkenens moderne plissédetaljer gir et sofistikert preg til ethvert bordoppsett, og dens rene hvite farge passer til enhver stil. Denne tallerkenen er både funksjonell og estetisk, og passer både til hverdagslige salater eller festlige pastaretter.

Vedlikeholdet er også enkelt, takket være en glasur som er garantert uten bly og kadmium, og som er syrefast for å forhindre fargeendring. Tallerkenen er like lett å rengjøre som den er motstandsdyktig mot slag og riper. Den er både oppvaskmaskin-, ovn- og mikrobølgeovn-sikker.

Med Pillivuyt Plissé, investerer du ikke bare i en tallerken, men i et stykke fransk kulturarv som vil berike dine måltider og samlinger.

Vurderinger og omtaler