FAT RUNDT HVIT 1,4L 27CM
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT FAT RUNDT HVIT 1,4L 27CM

0 av 5

Tåler å bli tatt direkte fra fryser til varm stekeovn

Glasureren gjør at den er lett å rengjøre og tåler oppvaskmaskin

2 års bruddgaranti

Elegant og tidløst design

Lang levetid og høy kvalitet

Elegant minimalistisk design

Klassisk hvit, lett å matche

Romslig 27 cm diameter

Høykvalitetsmaterialer

Enkel rengjøring og vedlikehold

Ideell for alle serveringsbehov

Bærekraftig kjøkkenvalg

Trygg og sikker emballasje

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 3 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Det runde Toulouse-fatet fra Pillivuyt, med en kapasitet på 1,4 liter, er en allsidig og elegant løsning for enhver matservering. Dette fatet representerer Pillivuyts historie, og gir en hyllest til tradisjon gjennom sitt design med klassiske plisserte detaljer langs kanten. Fatet er designet med funksjonalitet i tankene og har håndtak inspirert av de karakteristiske buene på ovnene hvor porselenet brennes.

Dette fatet er robust, ildfast og klar til å håndtere termiske sjokk fra så lavt som –30 °C til så høyt som +350 °C. Det betyr at den kan gå direkte fra fryseren til en varm ovn uten bekymringer. Det gjør den ideell for å forberede en rekke retter, enten det er en pai, en lasagne, eller ditt favorittbakverk.

Porselenet er av høy kvalitet, og er motstandsdyktig mot slag og støt. Det har også den unike evnen til å absorbere og distribuere varmen jevnt, slik at rettene holder seg varme lengre. Fatet er oppvaskmaskinsikkert som gjør rengjøringen enkel. 

Toulouse-fatet forener praktisk bruk med estetikk, og den klassiske hvite finishen gjør det enkelt å matche med resten av ditt servise. Dens romslige størrelse og kvalitetsmaterialer lover lang levetid og kontinuerlig kvalitet, noe som gjør det til et bærekraftig valg for ditt kjøkken.

Vurderinger og omtaler