Jernia Aksdal

Søk på sted eller postnummer

Finn din butikk

  Se alle våre butikker

  Åpningstider

  13. mai
  mandag
  10:00 - 19:00
  14. mai
  tirsdag
  10:00 - 19:00
  15. mai
  onsdag
  10:00 - 19:00
  16. mai
  torsdag
  10:00 - 19:00
  17. mai
  fredag
  Grunnlovsdag
  Stengt
  18. mai
  lørdag
  10:00 - 16:00
  19. mai
  søndag
  Stengt
  20. mai
  mandag
  Andre pinsedag
  Stengt
  21. mai
  tirsdag
  10:00 - 19:00
  22. mai
  onsdag
  10:00 - 19:00
  23. mai
  torsdag
  10:00 - 19:00
  24. mai
  fredag
  10:00 - 19:00
  25. mai
  lørdag
  10:00 - 16:00
  26. mai
  søndag
  Stengt
  27. mai
  mandag
  10:00 - 19:00
  28. mai
  tirsdag
  10:00 - 19:00
  29. mai
  onsdag
  10:00 - 19:00
  30. mai
  torsdag
  10:00 - 19:00
  31. mai
  fredag
  10:00 - 19:00
  01. jun
  lørdag
  10:00 - 16:00
  02. jun
  søndag
  Stengt
  E-post

  aksdal@jernia.no

  Telefonnnummer

  40494816

  Jernia Aksdal

  Dette er Jernia Aksdal

  Velkommen til Jernia Aksdal!

  Du finner oss innerst i lille men koselige Aksdal Senter. Vi ligger som et naturlig knutepunkt mellom Haugesund i vest, Stavanger i sør og Bergen i nord.

  Hos oss finner du det du trenger for å hverdagsimponere; enten om du skal gi en gave, lage noe på kjøkkenet, få det finere og ryddig, pusse opp, ordne ute i hagen eller andre småprosjekter.
   
  Vi selger kvalitetsprodukter med fokus på funksjonell kvalitet: varene vi fører skal ikke bare være holdbare, de skal være gode å bruke også.

  Følg oss gjerne på Instagram og eller Facebook for tips og råd om hvordan du kan få det bedre hjemme og ikke minst noen morsomme videoer og konkurranser. 
  Facebook: http://www.facebook.com/jernia.aksdal eller Instagram: @jernia_aksdal

  Vi sees til en hyggelig handel!

  Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Husk å ta med kvitteringen.

  Vi filer nøkler til hus, hytte, hengelåser mm.

  Vi har gratis kundeparkering.

  • Baking
  • Matlaging
  • Matoppbevaring
  • På bordet
  • Tekstil
  • Varm og kald drikke

  • Baderom
  • Dekor og interiør
  • Fritid
  • Grill
  • Hage og uterom
  • Praktiske hjem
  • Renhold

  • Maling og oppussing
  • Verktøy
  • Verneutstyr
  • Bil- og båtutstyr

  Vi har flotte produkter til de fleste anledninger som f.eks. bryllup, jul, bursdager osv. Vi hjelper deg med ønskeliste! Se også https://www.jernia.no/wishlist/search


  Klikk & Hent
  Ved Klikk & Hent bestilling vil vi reservere varen(e) i butikken, forutsatt at vi har varen(e) på lager. Dersom vi ikke har varen vil du få beskjed. Du mottar SMS og/eller e-post med ordrebekreftelse, deretter mottar du SMS og/eller e-post når ordren er klar for henting. Du betaler i butikken ved hending av din ordre. 

  Vi benytter oss av PostNord for varebrev, MyPack Collect og hjemlevering

  *Vi leverer kun til fastlandet i Norge

  Varebrev
  Møter varen(e) disse kriteriene kan pakken sendes rett hjem til deg i postkassen som varebrev til en fastpris på kr. 29,-

  Minimumsvekt: over 50 g
  Maksvekt: 2 kg
  Min. mål: 20 x 11 x 1 cm
  Maks mål: 35 x 25 x 12 cm 

  MyPack Collect
  Ved bestilling med MyPack bestemmer du selv hvor du vil hente pakken, blant PostNords 1400 utleveringssteder i Norge. Du betaler i kassen ved bestilling av varen(e) i nettbutikken. Du vil motta SMS og/eller e-post med ordrebekreftelse, deretter mottar du SMS og/eller e-post når pakken er klar for henting hos ditt utvalgte utleveringssted. 

  Hjemlevering
  Bestill pakken hjem på døren, på bakke/gulvnivå. Betalingen gjør du i kassen ved bestilling av varen(e) i nettbutikken. Du vil motta e-post med ordrebekreftelse, deretter mottar du SMS og/eller e-post når pakken er sendt fra vårt lager med sendingsnummer. Du vil også motta SMS og/eller e-post som bekrefter leveringsadresse og leveringstidspunkt, sjåfør ringer alltid 30 minutter før ankomst. Når pakken er klar for utkjøring vil PostNord gjøre tre forsøk på å nå deg. Hvis PostNord ikke når deg i løpet av 14 dager blir pakken returnert til Jernia. 
  Du får også muligheten til å endre leveringstidspunkt eller avtale at sjåfør setter igjen sending uten signatur på. Dette gjør du gjennom en link du vil motta eller deres kundesenter på 09300.


  Vi i Jernia Aksdal er også stolt lokal salgsted for kvalitetssengetøy fra Mascot Høie. Hos oss finner du årstidens nyeste trender i utsøkt kvalitet. Vi har også gode og spennende lokale kampanjer på dette. Vi fører selvsagt også pledd fra Høie.


  Ta turen å bli inspirert.

  Hos oss finner du varmepumper fra Wilfa, kvalitetspumper fra en god leverandør som har varmet norske hjem i årtier. Hos oss er selvsagt prisene inkl montering. 

  Vi tilbyr knivsliping av kjøkkenkniver med rett egg.

  Slipetid avhenger av kapasitet i butikk, men normalt vil kniven være slipt i løpet av dagen dersom kniven leveres inn på formiddagen.

  Hvordan?

  Vi bruker Tormek slipesten med tilpassede jigger og måler vinkelen på kniveggen før sliping. Deretter slipes og poleres kniven slik at den får tilbake sin skarphet.

  Hva koster det?

  Vi har dessverre ikke mulighet til å slipe bølgede/serraterte kniver, da de krever en annen og mer omstendelig slipeprosess. Kniver som enten er svært kostbare eller har spesielle knivegger kan vi sende bort til profesjonell knivmaker for å få slipearbeidet gjort så perfekt som mulig. Dette vil vurderes i din butikk.

  Morten Bjelland

  Morten Bjelland

  Daglig Leder
  Telefonnnummer
  95768280