1. Hjem
  2. Vilkår for medlemskap i Jerniaklubben

Vilkår for medlemskap i Jerniaklubben

Som medlem i Jerniaklubben får du mange fordeler! Oversikt over alle dine kvitteringer, faste rabatter, eksklusive tilbud og nyhetsbrev med tips og råd.

Det koster ingenting å være medlem av Jerniaklubben.

Som medlem i Jerniaklubben vil du som en del av medlemskapet motta informasjon og markedsføring på e-post fra Jernia. I tillegg vil kan Jernia sende deg informasjon og markedsføring i de kanalene du har samtykket til.

Du kan når som helst si nei til å motta markedsføring i de ulike kanalene. Hvordan du melder deg av dialogen kommer tydelig fram av all e-post og SMS, og gjelder den enkelte kanal. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under «Mine samtykker».

Har du samtykket til digital annonsering, innebærer det i praksis at Jernia samarbeider med digitale annonsenettverk for å kunne målrette relevant informasjon mot deg når du er på disse plattformene. Den informasjon Jernia deler om deg kan ikke bli brukt videre av tredjeparten til andre formål.

I vår personvernerklæring kan du til enhver tid se hvilke nettverk vi benytter oss av, og du kan når som helst trekke ditt samtykke til digital annonsering, om du har takket ja til dette tidligere. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under kommunikasjonsinnstillinger.

Jernia forbeholder seg retten til å endre medlemsfordeler og gjøre endringer i medlemsvilkårene. Ved vesentlige endringer i vilkårene, vil informasjon kommuniseres digitalt.

Her finner du mer informasjon om dine fordeler som medlem av Jerniaklubben.

Mer informasjon vedrørende ditt personvern finner du i vår personvernerklæring.

Ved å bli medlem av Jerniaklubben aksepterer du følgende:

Jernia og Jernias partnere kan kontakte deg med tilbud, nyheter, inspirasjon og tips per e-post og SMS eller andre alternativer ut fra valgene på «Min side» som innlogget på Jernia.no. Logg inn her.

Du kan når som helst si nei til å motta e-post og/eller SMS. Dette gjør du med å bruke avmeldingsfunksjoner i våre utsendelser, kontakte vår kundeservice eller logge deg inn på «Min side» hvor du kan gjøre ønskede endringer under «Mine samtykker».

Tilbudene i kundeklubben vil variere og er tilpasset våre medlemmer, sesong og anledninger. Jernia forbeholder seg derfor retten til å foreta endringer i medlemstilbudene i Jerniaklubben.

Som medlem i Jerniaklubben samtykker du til at Jernia og Jernias partnere kan bruke dine personopplysninger, kjøpshistorikk og klikk/kampanje respons som grunnlag for å gi deg tilpassede anbefalinger, annonser, informasjon, tilbud og tips. Du kan si nei til dette valget på «Min side».

Jernia forbeholder seg retten til å gjøre endringer i vilkårene nevnt ovenfor. Ved vesentlige endringer i samtykkevilkårene vil informasjon kommuniseres digitalt. Dette gjelder selv om du har valgt å melde deg av å motta markedsføring på e-post eller SMS. Endringene publiseres også på denne siden.

Her finner du mer informasjon om dine fordeler som medlem av Jerniaklubben.

Mer informasjon vedrørende ditt personvern finner du i vår personvernerklæring.