TEC7 TEC7 UNIVERSALLIM HVIT 100ML

Se alt fra TEC7
179,-

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

TEC7 UNIVERSALLIM HVIT 100ML

Tec7 er basert på MS-polymer teknologi. Den kombinerer de beste egenskapene fra silikon og polyuretan, samtidig som den er miljøvennlig. I motsetning til akryl, silikon, polyuretan, etc. har en Tec7-fuge svært god aldringsbestandighet (typisk 25-30 år). Som konstruksjonslim varer Tec7 enda lenger.

Tec7 er værbestandig og kan også lagres der det er frost og brukes igjen etter opptining. Tec7 har mange bruksområder, og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, natemasse, vinduskitt, etc. Krymper ikke, motstår vibrasjoner, er lyddempende, rivesikker og forblir fleksibel (elastisk). Tec7 limer også under vann.

Tec7 inneholder ikke skadelige syrer eller løsemidler som isocyanater, xylen, etc. Tec7 er ikke aggressiv og er derfor ypperlig på speil (skader ikke sølvbelegget), isopor (løses ikke opp), akryl, naturstein som marmor, skifer, granitt, etc. (etterlater ikke skjolder eller flekker), mot metall (forårsaker ikke korrosjon) og mot aluminium (forårsaker ikke tæring).

Limstyrke:

  • Etter 7 dager: 26,5 kg/cm²
  • Etter 1 mnd: 28 kg/cm²
  • Etter 3 mnd: 31 kg/cm²
Produsent
Varenummer

58016755

EAN

5414195002995

Produsentens Varenummer

T535205

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Hvit
Volum 100ml

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser