STEKEPANNE 28CM RESOURCE
STEKEPANNE 28CM RESOURCE
STEKEPANNE 28CM RESOURCE
STEKEPANNE 28CM RESOURCE
STEKEPANNE 28CM RESOURCE
Logo for TEFAL

TEFAL STEKEPANNE 28CM RESOURCE

Bra
Bedre
Best
0 av 5

100% resirkulert aluminium

Fri for PFOA, bly og kadium

Med ekstra motstandsdyktig non-stick belegg

Thermo Signal indikerer når pannen er varm nok

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Stekepanne 28 cm Resource fra Tefal. Stekepannen er laget av 100 % resirkulert aluminium, som gjør at energiforbruket i produksjonen reduseres med opptil 90 % sammenlignet med utvinning av ny aluminium.

Non stick-belegget Titanium Pro varer dobbelt så lenge som Tefals standardbelegg, og sørger for at stekepannene dine har lang levetid. Non stick-belegget er både på innsiden og utsiden av stekepannen, og hindrer mat å sette seg fast. Belegget gjør også at du kan tilberede mat uten fett og olje og sikrer samtidig enkel rengjøring. Perfekt for matlaging i en travel hverdag. Non stick-belegget er fritt for PFOA, bly og kadmium, slik at du kan tilberede maten helt bekymringsfritt.

Thermo-Signal™-teknologien viser deg når stekepannen har nådd den perfekte starttemperaturen for tilberedning av maten, slik at du enkelt kan oppnå perfekt farge, konsistens og smak på rettene dine - hver dag.

Den effektive induksjonbasen Thermo-Fusion™ sørger for optimal varmefordeling så du får jevnt stekeresultat. Resource stekepanner kan brukes på alle typer koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk, for full fleksibilitet på kjøkkenet.

Resource-serien er designet og produsert i Frankrike, med Tefals ekspertise og sterke fokus på kvalitet.

Tefal er har lenge vært opptatt av sirkulær økonomi, og har iverksatt en rekke tiltak for å beskytte miljøet. Panne- og kjeleserien Resource er viktig bidrag i Tefals miljøengasjement. 

Vurderinger og omtaler