PAIFORM 29CM
PAIFORM 29CM
PAIFORM 29CM
PAIFORM 29CM
PAIFORM 29CM
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT PAIFORM 29CM

0 av 5

Ildfast form som tåler å bli tatt rett fra fryser og inn i varm ovn

Glasuren gjør at den er lett å rengjøre og tåler oppvaskmaskin

Laget med ekstra hard glasur som gjør formen motstandsdyktige mot støt og slag

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

599,-

Nettlager 4 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

PILLIVUYT PAIFORM 29CM

Elegant paiform fra Pillivuyt, designet med en klassisk bølgete kant og flat bunn for å gi dine paioppskrifter det lille ekstra.

Pillivuyt, en pioner innen fransk porselen, og har produsert kvalitetsprodukter i over to århundrer. Denne paiformen er laget av Pillivuyts egen porselensmasse av flint og kvarts. Kombinasjonen av denne unike massen gir en ekstremt hard glasur. Brenning ved en svært høy temperatur på 1400°C, gjør denne paiformen ekstra robust og langvarig.

Uten bly og kadmium, er glasuren på denne paiformen også syrefast. Dette betyr at fargen holder seg like fin over tid, og at rengjøring blir veldig enkel. Formen er dessuten designet for å tåle både støt og ekstreme temperatursvingninger. Du kan uten bekymring flytte den fra fryseren og rett inn i en glovarm ovn, med en temperaturtoleranse fra -30 til +350°C.

Når det gjelder varmekilder, er denne formen kompatibel med både elektriske og gasskomfyrer. Bare husk å ha litt fett eller væske i formen under bruk. Med en induksjonsplate kan den også brukes på induksjonstopp.

Som et symbol på fransk håndverkstradisjon og kvalitet, er denne paiformen ikke bare et kjøkkenredskap, men også et stykke kunst. Den er perfekt for de som setter pris på både funksjonalitet og estetikk i kjøkkenet.

  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Tåler fryser

Vurderinger og omtaler