UNIVERSALKNIV SA-80
Logo for MAC

MAC UNIVERSALKNIV SA-80

0 av 5

Høykvalitets blad

Allsidig i bruk

Enkel vedlikehold

Lang levetid

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 50+ på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Universalkniv SA-80 fra MAC. En kniv som kanskje er det viktigste redskapet på kjøkkenet og kan brukes til de fleste kutteoppgaver. Perfekt til grønnsaker, urter, kjøtt og fisk. Den sandblåste kanten på bladet gjør at det du skjærer slipper lettere.  

Knivbladet er laget av rustfritt stål med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Kniven er produsert og håndslipt av profesjonelle håndverkere fra Seki, Japans sverdsentrum. Seki er kjent for mer enn 700års knivproduksjon. Skaftet er pakka tre og poleringen av skaftet gjør det svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. Håndtaket vender noe mer oppover for å gi deg bedre komfort når du bruker kniven. Den avrundede tuppen gir deg ekstra sikkerhet når du bruker kniven. 

Kniven vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Eggen kan slipes på keramisk slipestav, diamantsliper eller stein med en vinkel på 15 grader. Oppbevar kniven i en knivblokk eller på en magnetlist for å ikke skade eggen. Bruk ikke kniven på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som MAC har designet for dette. 
Bladlengde 20,5 cm.
 

Vurderinger og omtaler