32 lag damask
Håndtak av pakkatre
Velegnet til de fleste skjæreoppgaver
Ultra-skarpt 20 cm blad
Høypresterende rustfritt stål
Ergonomisk håndtak
Velegnet for profesjonelle og hjemmekokker
Stilren og moderne design
KAI SHUN KOKKEKNIV 20CM
11570028
Produktdetaljer
Bruksområder
Skjæring, Filetrering, Snitting
Kokkekniv 20 cm i den legendariske og bestselgende KAI Shun Classic serien. En allsidig kniv som egner seg til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Kniven er produsert i høyytelses VG-MAX stål med 32-lags damaskstål. Dette betyr en sylskarpkniv med utrolige skjæreegenskaper over lang tid. Håndtaket er D-formet og fremstilt i PakkaWood. Et komposittmateriale som er svært holdbart og gir et godt grep. Knivene er håndlaget i Japan etter gamle samuraitradisjoner.
- 61 (±1) HRC Rockwell.
- Blad 20 cm