KOKKEKNIV 20CM
KOKKEKNIV 20CM
Logo for KAI SHUN

KAI SHUN KOKKEKNIV 20CM

    0 av 5

    32 lag damask

    Håndtak av pakkatre

    Velegnet til de fleste skjæreoppgaver

    Ultra-skarpt 20 cm blad

    Høypresterende rustfritt stål

    Ergonomisk håndtak

    Velegnet for profesjonelle og hjemmekokker

    Stilren og moderne design

    Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

    Nettlager 50+ på lager


    Se hvor raskt du kan få varen

    Logg inn for å legge i ønskeliste

    Produktdetaljer

    Bruksområder
    Skjæring, Filetrering, Snitting

    Kokkekniv 20 cm i den legendariske og bestselgende KAI Shun Classic serien. En allsidig kniv som egner seg til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Kniven er produsert i høyytelses VG-MAX stål med 32-lags damaskstål. Dette betyr en sylskarpkniv med utrolige skjæreegenskaper over lang tid. Håndtaket er D-formet og fremstilt i PakkaWood. Et komposittmateriale som er svært holdbart og gir et godt grep. Knivene er håndlaget i Japan etter gamle samuraitradisjoner. 

    • 61 (±1) HRC Rockwell.  
    • Blad 20 cm

    Vurderinger og omtaler