GRØNNSAKSKNIV 14CM GS-5
Logo for GLOBAL

GLOBAL GRØNNSAKSKNIV GS-5 14CM

0 av 5

Skarpt blad for presise kutt

Ergonomisk håndtak for komfortabel bruk

Velegnet for alle typer grønnsaker

Enkel rengjøring og vedlikehold

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 32 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

GLOBAL GRØNNSAKSKNIV GS-5 14CM

Kniven:

  • Bladlengde 14cm, total lengde 26cm

Global GS-5 Grønnsakskniv er en liten hakkekniv med et høyt blad som gir deg god plass til å støtte med knokene og god kontroll over kniven. Bladets runding gjør at kniven kan føres i en vuggende, kontrollert bevegelse, uten at du trenger å løfte kniven fra skjærebrettet.

De japanske Global-knivene er utviklet med fokus på ergonomi, bruksegenskaper og design. Det gjør Global-knivene og -redskapene populære hos både profesjonelle og amatørkokker. Knivene er skapt av japaneren Komin Yamada i 1985. Han fikk et stort, grenseløst budsjett til å utvikle en serie kniver som skulle sette ny standard for skarphet. Global-kniver er fremstilt uten skjøter, slik at man unngår at det setter seg fast smuss. De er produsert i fineste rustfritt stål med høy styrke, lang holdbarhet og motstandskraft mot rust og slitasje. Håndtaket er hult og avbalanseres ved hjelp av svært fin sand slik som hos de opprinnelige samuraisverd.

Materiale:

Global knivene er slanke kniver med en stålkvalitet som gjør det mulig å slipe i en spiss vinkel, noe som gir en unik skarphet. Materialet er utviklet spesielt av produsenten Yoshikin og heter CROMOVA 18 stål. CROMOVA står for sammensetningen av innholdsstoffene i stålet: Crom, Molybden og Vanadium. 18 står for prosentdelen av krom i Yoshikins stål.

Knivstål inneholder alltid kull og krom. Det er andelen av kull som er avgjørende for hardheten i stålet. Krom tilsettes for å gjøre stålet holdbart og hindre rustangrep. CROMOVA 18 stål er motstandsdyktig mot både rust, flekker og korrosjon.

Vurderinger og omtaler