AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
AIRFRYER OVN 10L RF STÅL
Logo for PRINCESS

PRINCESS AIRFRYER OVN 10L RUSTFRITT STÅL

0 av 5

Matlaging på tre nivåer

Til grilling, baking, steking og tørking

Enkel i bruk - 10 programmerte innstillinger

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

1 899,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Bruksområder
Matlaging

Airfryer Ovn 10 liter fra Princess. Om du vurderer en varmluftfrityrkoker eller miniovn er Princess Airfryer Ovn det perfekte valget. Med kombinert varmluftfrityrkoker og miniovn kan du grille, bake, steke og til og med tørke. Roterende trådkurv gir de sprø pommes frites uten å riste hvert 5. minutt. Airfryeren kan tilberede mat på tre nivåer, slik at du kan lage flere retter samtidig ved hjelp av en spesiell luftkonveksjonsteknologi.  

Med den varme luften som sirkulerer i Princess Airfryer Ovn er det ikke lenger nødvendig å bruke olje for å tilberede pommes frites, fisk, kjøtt og grønnsaker. Så du kan tilberede og nyte maten du og familien elsker med en sunnere tilberedning. Airfryeren har i tillegg en tørkefunksjon for frukt og grønnsaken, som gir det mulighet til å tilberede sunne snacks som tørket frukt. Airfryer-oven kombinerer sirkulerende varmluft med den perfekte tilberedningstemperaturen, slik at den kan brukes til steking, baking og grilling. 

Den digitale berøringsskjermen gjør det enkelt å velge riktig temperatur eller ønsket program. Det er 10 programmerte innstillinger for pommes frites, biff, bakverk, pizza, brød, fisk, reker og kylling samt for grilling og tørking du kan velge mellom. Du kan også manuelt justere temperaturen mellom 40 °C og 200 °C for å oppnå et perfekt resultat. Med 90-minutters timerfunksjon og overopphetingsbeskyttelse er Airfryer-oven trygg å bruke. Det spesialutviklede håndtaket gjør det enkelt å fjerne den roterende kurven og tømme den over en tallerken uten å berøre en varm overflate. Med tre medfølgende bakebrett kan mange produkter plasseres i ovnen samtidig. 

Airfryer-oven er enkel å rengjøre med sitt rettlinjede design som gjør det enkelt å komme til også i ovnens bakre hjørner. De merkede avtakbare delene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Siden tilberedningen med hurtig sirkulerende varmluft lar deg tilberede mat med ikke noe eller lite fett, blir det mindre rot slik at du kan la apparatet stå på kjøkkenet til daglig bruk. 
 

Tilbehør:

 • 2,6 liter roterende kurv 
 • 3 non-stick perforerte stekebrett 
 • 1 non-stick uperforert stekebrett som også brukes som dryppoppsamler

Vurderinger og omtaler