MICROPLANE PIZZAHJUL SORT ERGONOMISK

Se alt fra MICROPLANE
279,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Hjemmebakt pizza er både sunt og enkelt å lage, men det skal ikke være nødvendig å måtte gjøre oppdelingen til en treningsøkt fordi man strever med et sløvt pizzahjul.

Mange pizzahjul skyver det gode fyllet rundt, i stedet for å skjære opp. Med Microplanes pizzahjul blir pizzaen ingen sak  å dele opp. Perfekt når man skal dele opp mange pizzaer til den store bursdagsfesten. Produktet er i tillegg ergonomisk og utformet så man skal kunne utnytte kraft fra selve håndbevegelsen best mulig. Som alltid har Microplane tenkt på funksjonalitet, så hjulet kan enkelt løsnes og går selvfølgelig i oppvaskmaskinen.

Tips!

Hvis man henter en pizza hos sin lokale pizzeria, kan det være en god idé å be pizzabakeren om IKKE å dele den, men i stedet vente med å skjære opp til man kommer hjem. På den måten holder bunnen seg nemlig sprø lenger.

Produsent
Varenummer

58018781

EAN

0098399480053

Produsentens Varenummer

48005

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser