MICROPLANE PIZZAHJUL SORT ERGONOMISK

Se alt fra MICROPLANE
299,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Hjemmebakt pizza er både sunt og enkelt å lage, men det skal ikke være nødvendig å måtte gjøre oppdelingen til en treningsøkt fordi man strever med et sløvt pizzahjul.

Mange pizzahjul skyver det gode fyllet rundt, i stedet for å skjære opp. Med Microplanes pizzahjul blir pizzaen ingen sak  å dele opp. Perfekt når man skal dele opp mange pizzaer til den store bursdagsfesten. Produktet er i tillegg ergonomisk og utformet så man skal kunne utnytte kraft fra selve håndbevegelsen best mulig. Som alltid har Microplane tenkt på funksjonalitet, så hjulet kan enkelt løsnes og går selvfølgelig i oppvaskmaskinen.

Tips!

Hvis man henter en pizza hos sin lokale pizzeria, kan det være en god idé å be pizzabakeren om IKKE å dele den, men i stedet vente med å skjære opp til man kommer hjem. På den måten holder bunnen seg nemlig sprø lenger.

Produsent
Varenummer

58018781

EAN

0098399480053

Produsentens Varenummer

48005

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser