MICROPLANE PIZZAHJUL SORT ERGONOMISK

Se alt fra MICROPLANE
259,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer
50+ på nettlager

Velg butikk. Hent og betal varen etter to timer.

× Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.
Lukk

  Takk for din reservasjon!

  Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til henting hos .

  × Reservasjonen gjelder i 3 virkedager.

  Lukk

  Noe gikk galt...

  Det gikk desverre ikke an å reservere produktet akkurat nå, vennligst prøv igjen.

  ** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

  Produktinformasjon

  Hjemmebakt pizza er både sunt og enkelt å lage, men det skal ikke være nødvendig å måtte gjøre oppdelingen til en treningsøkt fordi man strever med et sløvt pizzahjul.

  Mange pizzahjul skyver det gode fyllet rundt, i stedet for å skjære opp. Med Microplanes pizzahjul blir pizzaen ingen sak  å dele opp. Perfekt når man skal dele opp mange pizzaer til den store bursdagsfesten. Produktet er i tillegg ergonomisk og utformet så man skal kunne utnytte kraft fra selve håndbevegelsen best mulig. Som alltid har Microplane tenkt på funksjonalitet, så hjulet kan enkelt løsnes og går selvfølgelig i oppvaskmaskinen.

  Tips!

  Hvis man henter en pizza hos sin lokale pizzeria, kan det være en god idé å be pizzabakeren om IKKE å dele den, men i stedet vente med å skjære opp til man kommer hjem. På den måten holder bunnen seg nemlig sprø lenger.

  Produsent
  Varenummer

  58018781

  EAN

  0098399480053

  Produsentens Varenummer

  48005

  Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser