LE CREUSET STØPEJERNSGRYTE RUND SIGNATUR CERISE 5,3L 26CM

Se alt fra LE CREUSET
  • Perfekt til grytebrød og slow cooking
2 979,-
 
Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

En rund jerngryte fra Le Creuset er perfekt for slow cooking og grytebrød, men passer like godt til koking av pasta og ris.
Den runde støpejernsgryten fra Le Creuset har blitt en klassiker på kjøkkenet. Gryten har blitt fremstilt i høyeste kvalitet på Le Creusets eget støperiet i Frankrike siden 1925.
Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging da varmen fordeles jevt i gryten. Samtidig holder støpejernsgryten seg varm lenge etter at du slår av varmen og gir mulighet for energivennlig matlaging. Denne egenskapen gjør også støpejernsgryten optimal til servering av den ferdiglagede retten, som holdes varm ved bordet.

Le Creuset har et bredt utvalg av velkjente farger, slik at jerngryta kan matche kjøkkenet og borddekningen. Støpejernsgryten kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både grill, ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.

Produsent
Varenummer

11740791

EAN

0024147260912

Produsentens Varenummer

21177260602430.00

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Farge Cerise
Materiale Støpejern
Diameter 26 cm
Volum 5,3 l

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser