Hent i butikk? - Se våre utleveringspunkt i nedstengte områder

MAX SMEKKER INSEKTSSMEKKER MAX SMEKKER ELEKTRONISK

Se alt fra MAX SMEKKER
169,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

Fluesmekeker som utvikler statisk elektrisitet. Trykk på knappen for å ta knekken på mygg og andre flyvende utøy. Når insektet berører nettingen, vises et lysglimt og det spraker. Støtet er kraftig nok til å sette de fleste insekter ut av spill.

Noen vil oppleve støt fra racketen som ubehagelig, men det er ikke farlig for mennesker. Fluesmekkeren er laget av materialer av beste kvalitet og har et års garanti mot produksjonsfeil.  Max Smekker er produsert i henhold til EUs miljødirektiv - RoHS. Fluesmekkeren er praktisk og effektiv hjemme, på hytta, ved campingvogna, på terrassen og andre steder der mygg og andre summende gjester er uvelkomne.

Spraybokser, sammenrullede aviser, fluepapir, fluesmekkere - ingenting slår Max Smekker! Myggen tar kvelden - og du kan nyte den!

Produsent

Varenummer

58018925

EAN

0456357304962

Produsentens Varenummer

49142872

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser