WEBER BRIKETTER 8KG

Se alt fra WEBER
  • Brikettene kan benyttes flere ganger
  • Brikettene holder en temperatur på 180C
239,-
 
Få varen i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Få varen levert hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg på , til postnummer Leveres innen 2 til 4 virkedager for postnummer Levering i dag? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering i morgen? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Levering på ? Sjekk ved å legge inn ditt postnummer her. Endre postnummer

Velg ønskeliste

Logg inn for å legge i ønskeliste

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Produktinformasjon

WEBER BRIKETTER 8KG

Weber® Briketter er enestående tvers gjennom fra deres unike størrelse og form, som gir den en overlegen yteevne, til emballasjen i luksuskvalitet som kan lukkes på nytt etter behov. Så når du skal grille en stek, en hel kylling eller en gryterett eller bake pizza til hele familien bør du velge nettopp denne typen briketter hvis du vil sikre best mulige betingelser for et optimalt resultat.

Brikettene er klare på bare 20 minutter, slik at du raskt kan få i gang grillen, og de brenner effektivt i mer enn 3 timer. Dermed er du sikker på at du hele tiden kan grille ved 180°C og at det er varme nok til alt du har planer om å tilberede. Og har du plass til dessert, er brikettene fortsatt varme, slik at du kan lage en fruktdessert, terte eller innbakt is på grillen. Hvis dere derimot har lyst å bryte opp før brikettene er brent ut, lukker du bare grillens spjeld og kveler ilden, slik at brikettene kan brukes på nytt.

Med Weber® Briketter kan du grille med god samvittighet. Brikettene er også miljøvennlig.

Produsent
Varenummer

58016828

EAN

0077924036545

Produsentens Varenummer

17591

** Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer

Teknisk informasjon

Størrelse 8kg

FINN INSPIRASJON OG TIPS

SE ALLE INSPIRASJON OG TIPS

Snittvurdering basert på    Produktanmeldelser