GASSGRILL FORNO GAS GRANDE
GASSGRILL FORNO GAS GRANDE
GASSGRILL FORNO GAS GRANDE

MORSØ GASSGRILL FORNO GAS GRANDE

  0 av 5

  3 brennere

  Grillflate 53 x 65,6 cm

  Integrert termometer i lokket

  Gassregulator inkludert

  5 års garanti

  Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

  Nettlager 1 på lager


  Se hvor raskt du kan få varen

  Logg inn for å legge i ønskeliste

  Produktdetaljer

  Oppdag den elegante og effektive Morsø Forno Grande gassgrillen – et must for enhver utendørs kokk! Denne stilig utformede gassgrillen er laget av antrasittgrå aluminium, og kommer med en ellipseformet støpejernsgrillrist som gir deg en generøs grilloverflate på 53 x 65,6 cm. Med sine tre brennere, piezo-tenning, skorstein og steketermometer, er Morsø Forno Grande gassgrillen den perfekte løsningen for utendørs matlaging.

  Grillens lokk og gryte er produsert i formstøpt aluminium, mens grillristen er laget av solid støpejern med emaljebelegg. Det minimalistiske håndtaket gir et flott design og en ergonomisk løsning, mens understellet med fire bein sørger for et stabilt fundament og gir plass til betjeningspanel og gasstilkobling.

  Morsø Forno Grande gassgrill er enkel å bruke med sitt brukervennlige antenningssystem og vribryter. Grillen leveres klar til bruk med slange, slik at alt du trenger å gjøre er å koble den til en gassflaske – enten propan eller butan. Vær oppmerksom på at grillen ikke er egnet for naturgass.

  Den emaljerte støpejernsgrilloverflaten gjør det enkelt å steke kjøtt og rengjøre grillen etter bruk. Det integrerte termometeret og det høye kuppellokket gjør denne gassgrillen ideell for tilberedning av ulike retter, som for eksempel en saftig stek.

  Morsø Forno Grande gassgrill måler 72,6 cm i bredde, 62,8 cm i dybde og 49,3 cm i høyde, og veier 26,1 kg. Grillen kommer med en 5 års garanti, så du kan være trygg på at du investerer i et kvalitetsprodukt.

  • Med piezo-tenning, tre brennere, skorstein og steketermometer. 
  • 5 års garanti.

  Vurderinger og omtaler