GASSGRILL GAS2COAL 2.0 4B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 4B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 4B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 4B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 4B
-28%
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL GAS2COAL 2.0 4B

  • Medlemstilbud
0 av 5

4 brennere i rustfritt stål + sidebrenner

Grillflate 83 x 43 cm

Direkte og indirekte grilling

Integrert termometer i lokket

Inkludert brødhylle

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Gas2Coal 2.0 er en kraftig hybrid gassgrill med fire hjul, støpejernsrist, sidebrenner og fire rustfrie stålbrennere. Her har du en helt unik mulighet til å grille med gass og kull samtidig. Dra nytte av kullets sterke varme og smak, samt gassens enkle regulering av varmen: Gas2Coal hybridgrill.

Du kan enkelt endre fra gassgrill til kullgrill eller begge deler på mindre enn 60 sekunder - og du trenger ikke et eneste verktøy. Kullet fylles ganske enkelt i vårt patenterte kullbrett og antennes av gassbrennere i rustfritt stål, helt uten fyrstikker. Her sikrer utformingen av kullbrettet en jevn varmefordeling. Kullbrettene og ristene i støpejern kan enkelt håndteres med den medfølgende ristheisen.

Innsiden av den oppdaterte modellen har plass til en gassflaske, som enkelt kan kobles til og fjernes gjennom inngangsdørene. Inngangsdørene sørger også for at du enkelt kan se manometeret på regulatoren som viser innholdet i gassflasken. Med sine 4 hjul kan grillen enkelt skyves til ønsket sted. Den innebygde flaskeåpneren sørger for at du raskt kan åpne den kule favorittdrinken din. Avhengig av dine behov kan grillen utvides med lagringselementer fra vårt MADE2MATCH-system.

Brennere:

  • 4 rustfrie stålbrennere 15,2 kW / t
  • Sidebrenner 3,5 kW / t

Vurderinger og omtaler