LYSESTAKE KUBBELYS Ø13 CM HVIT
LYSESTAKE KUBBELYS Ø13 CM HVIT
LYSESTAKE KUBBELYS Ø13 CM HVIT
LYSESTAKE KUBBELYS Ø13 CM HVIT
LYSESTAKE KUBBELYS Ø13 CM HVIT
LYSESTAKE KUBBELYS Ø13 CM HVIT
Logo for KÄHLER

KÄHLER LYSESTAKE TIL KUBBELYS Ø13 CM HVIT M. DEKOR HAMMERSHØI CHRIS

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

379,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Lysestake 2023 i serien Hammershøi Christmas. Kähler hyller den spesielle nostalgien og julens tradisjoner, og inviterer oss alle til å nyte den fredelige og magiske tiden med det klassiske, moderne Hammershøi Christmas-serviset. 

Som resten av Hammershøi Christmas er den elegante kubbelysestaken fra Kählers vakre juleservise en fin fortsettelse på det klassiske hvite Hammershøi-serviset med de ikoniske rillene. I tråd med resten av juleserviset er den 13 cm brede kubbelysestaken dekorert med små nostalgiske julemotiver. Motivene på kubbelysestaken består av et pepperkakehjerte, en vakker julegave, en nisse, et grønt hjerte, en liten teddybjørn, en kongle, et vevd julehjerte og et kremmerhus, alle forbundet av den ikoniske sedertregrenen.

Gjennom årene har de fine julemotivene blitt skapt av kunstneren Rikke Jacobsen, som nå tilføyer enda et streif av julemagi til det klassiske Hammershøi-serviset. I dag har Hammershøi Christmas nok deler til en komplett borddekking til alle måltider i desember, fra brunsj og lunsj til julemiddag.
For vedlikehold kan lysestaken tørkes av med en fuktig klut. 

Vurderinger og omtaler