SUPPESKÅL RETT KANT HVIT 14CM
SUPPESKÅL RETT KANT HVIT 14CM

PILLIVUYT SUPPESKÅL RETT KANT HVIT PLISSE PORSELEN 14CM

Se alt fra PILLIVUYT
Tåler ovn, mikro, fryser og oppvaskmaskin
Tåler å bli tatt rett fra fryser og inn i varm ovn

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
279,-

18 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Suppeskål rett kant, hvit 14 cm, Plissé porselen Pillivuyt

Oppdag den elegante Toulouse suppeskålen fra Pillivuyt, et perfekt tillegg til enhver middagsbordsetting. Denne stilige skålen kombinerer et lett og tynt design med utrolig soliditet og holdbarhet, takket være Pillivuyts kvalitetsporselen.

Toulouse-serien omfatter ikke bare tallerkener og skåler, men også et utvalg av sofistikerte og praktiske fat for å berike hverdagens kulinariske opplevelser. Skålen er preget av en elegant plissering, som har blitt et ikonisk element i Pillivuyts historie, og viser respekt for tradisjon i et moderne design.

Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Glasuren er garantert uten bly og kadmium, og er syrefast. Dette gjør at fargen ikke endres og at produktene er meget hygieniske og lette å rengjøre. Pillivuyt produkter er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, de tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

Pillivuyts produkter tåler alle varmekilder. Artikler med plan bunn kan brukes direkte på elektrisk eller gasskomfyr, husk å ha væske eller fettstoff i produktet ved bruk på komfyr. Med induksjonsplate kan de også brukes på koketopper med induksjon.

    Tåler oppvaskmaskin
    Tåler mikrobølgeovn
    Tåler fryser