SUPPESKÅL RETT KANT HVIT 14CM
SUPPESKÅL RETT KANT HVIT 14CM
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT SUPPESKÅL RETT KANT HVIT PLISSE PORSELEN 14CM

0 av 5

Tåler ovn, mikro, fryser og oppvaskmaskin

Tåler å bli tatt rett fra fryser og inn i varm ovn

Stilrent design, passer til enhver anledning

Velegnet for suppe, frokost og desserter

Rett kant for et moderne uttrykk

Enkel rengjøring, oppvaskmaskinvennlig

Robust og holdbar for lang levetid

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 15 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Oppdag den elegante Toulouse suppeskålen fra Pillivuyt, et perfekt tillegg til enhver middagsbordsetting. Denne stilige skålen kombinerer et lett og tynt design med utrolig soliditet og holdbarhet, takket være Pillivuyts kvalitetsporselen.

Skålen er preget av en elegant plissering, som har blitt et ikonisk element i Pillivuyts historie, og viser respekt for tradisjon i et moderne design.

Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Glasuren er garantert uten bly og kadmium, og er syrefast. Dette gjør at fargen ikke endres og at produktene er meget hygieniske og lette å rengjøre. Pillivuyt produkter er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, de tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

Pillivuyts produkter tåler alle varmekilder. Artikler med plan bunn kan brukes direkte på elektrisk eller gasskomfyr, husk å ha væske eller fettstoff i produktet ved bruk på komfyr. Med induksjonsplate kan de også brukes på koketopper med induksjon.

 

Vurderinger og omtaler