SALAT-/PASTATALLERKEN DYP
SALAT-/PASTATALLERKEN DYP
SALAT-/PASTATALLERKEN DYP

PILLIVUYT SALAT-/PASTATALLERKEN DYP HVIT PLISSE 20CM

Se alt fra PILLIVUYT
Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
Tåler fryser

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Kjøp produktet
249,-

3 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste
Denne dype tallerkenen er det ideelle valget for servering av salater, pasta og mange andre retter. Med sitt enkle, elegante og klassiske design passer den perfekt inn i alle typer borddekking og kjøkkeninnredninger.
 
Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.
 
Glasuren er garantert uten bly og kadmium, og er syrefast. Dette gjør at fargen ikke endres og at produktene er meget hygieniske og lette å rengjøre. Pillivuyt produkter er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, de tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).
 
Pillivuyts produkter tåler alle varmekilder. Artikler med plan bunn kan brukes direkte på elektrisk eller gasskomfyr, husk å ha væske eller fettstoff i produktet ved bruk på komfyr. Med induksjonsplate kan de også brukes på koketopper med induksjon.
 
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Tåler mikrobølgeovn
  • Tåler fryser