SKÅL Ø15CM PLISSE PILLIVUYT
SKÅL Ø15CM PLISSE PILLIVUYT
SKÅL Ø15CM PLISSE PILLIVUYT
Logo for PILLIVUYT

PILLIVUYT SKÅL Ø15CM PLISSE PILLIVUYT

0 av 5

Tåler fryser

Elegant og tidløst design

Lang levetid og høy kvalitet

Tidløst plissert design

Hvit, elegant farge

Allsidig bruk

Høykvalitets porselen

Tåler oppvaskmaskin

Miljøvennlig produksjon

Egnet for varme og kalde retter

Sikkert pakket

Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

PLISSÉ SKÅL HVIT 60 CL Ø15CM

Denne 15 cm skålen er et allsidig og stilig tillegg til ethvert kjøkken. Den er velegnet som porsjonsskål, suppeskål, eller en mindre serveringsbolle for mange anledninger. Den enkle, elegante og klassiske designen passer perfekt inn i alle typer borddekking.

Plissé-serien fra Pillivuyt er kjent for sine plisserte linjer og tidløse stil, som stammer fra noen av de tidlige støpeformene fra begynnelsen av 1900-tallet. Med sin fine plissering, er Plissé anerkjent over hele verden som selve symbolet på diskret fransk eleganse.

Pillivuyt er franskprodusert porselen av meget høy kvalitet. Pillivuyt produserer sin egen porselensmasse av flint og kvarts. Dette kombinert med en ekstremt hard glasur og brenning ved meget høy temperatur (1400°C), gjør Pillivuyt ekstra sterkt og holdbart.

Glasuren er garantert uten bly og kadmium, og er syrefast. Dette gjør at fargen ikke endres og at produktene er meget hygieniske og lette å rengjøre. Pillivuyt produkter er meget motstandsdyktige mot slag og store temperaturforskjeller, de tåler termisk sjokk og kan derfor tas direkte fra fryser til ovn (-30 til +350C°).

Pillivuyts produkter tåler alle varmekilder. Artikler med plan bunn kan brukes direkte på elektrisk eller gasskomfyr, husk å ha væske eller fettstoff i produktet ved bruk på komfyr. Med induksjonsplate kan de også brukes på koketopper med induksjon.

Vurderinger og omtaler