Jernia Jærhagen

Søk på sted eller postnummer

Finn din butikk

  Se alle våre butikker

  Åpningstider

  08. jul
  mandag
  Stengt
  09. jul
  tirsdag
  Stengt
  10. jul
  onsdag
  Stengt
  11. jul
  torsdag
  Stengt
  12. jul
  fredag
  Stengt
  13. jul
  lørdag
  Stengt
  14. jul
  søndag
  Stengt
  15. jul
  mandag
  Stengt
  16. jul
  tirsdag
  Stengt
  17. jul
  onsdag
  Stengt
  18. jul
  torsdag
  Stengt
  19. jul
  fredag
  Stengt
  20. jul
  lørdag
  Stengt
  21. jul
  søndag
  Stengt
  22. jul
  mandag
  Stengt
  23. jul
  tirsdag
  Stengt
  24. jul
  onsdag
  Stengt
  25. jul
  torsdag
  Stengt
  26. jul
  fredag
  Stengt
  27. jul
  lørdag
  Stengt
  28. jul
  søndag
  Stengt
  E-post

  Jaerhagen@jernia.no

  Telefonnnummer

  916 04 760

  Dette er Jernia Jærhagen

  Velkommen til Jernia Jærhagen.
  Du finner oss sentralt plassert i andre etasje på Jærhagen Senter.
  Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne løsninger, og det du trenger for å lykkes hjemme uansett prosjekt.
  Skal du pusse opp, bake, gjøre rent eller stelle i hagen, vil du finne det du trenger hos oss.
  Velkommen!

  Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen 30 dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 100 % trygghet! Husk å ta med kvitteringen.

  Stor og fin felles parkering i senterets andre etasje. Vi hjelper deg gjerne ut i bilen med varer du har handlet hos oss.

  Bosch er vår leverandør på verktøy. Her kan du få stikksag, drill, sirkelsag, vinkelsliper, multikutter og mye mer hos oss. Vi har også her et rikt utvalg av bits, bor, slipepapir mm., til verktøyene våre.


  Ønsker du å leie i stedet for å kjøpe? Da sparer du miljøet i tillegg til at du får jobben gjort. Vi leier ut en mengde nyttige verktøy fra Bosch. Se jernia.no.

  Vi tilbyr knivsliping av kjøkkenkniver med rett egg.

  Slipetid avhenger av kapasitet i butikk, men normalt vil kniven være slipt i løpet av dagen dersom kniven leveres inn på formiddagen.

  Hvordan?

  Vi bruker Tormek slipesten med tilpassede jigger og måler vinkelen på kniveggen før sliping. Deretter slipes og poleres kniven slik at den får tilbake sin skarphet.

  Hva koster det?

  Vi har dessverre ikke mulighet til å slipe bølgede/serraterte kniver, da de krever en annen og mer omstendelig slipeprosess. Kniver som enten er svært kostbare eller har spesielle knivegger kan vi sende bort til profesjonell knivmaker for å få slipearbeidet gjort så perfekt som mulig. Dette vil vurderes i din butikk.


  Ønsker du å leie smarte verktøy av oss? Da går du inn på vår portal :https://utleie.jernia.no/. Her finner du både Tepperenser, driller, slipeverktøy og mye mer. 
  Vi hjelper deg med å finne det rette tilleggsutstyret slik at du får jobben gjort raskest mulig.   Enten du ønsker å sette farge på huset utvendig eller inne i egen stue hjelper vi deg til å finne riktig farge. Vi har fargerådgiver i butikken. 
  Malingsproduktene våre kommer fra Jotun, Drywood og vår egen merkevare Scala. Vi har også et rikt utvalg av maleverktøy fra Jordan.
  Du kan også bestille ferdigblandet maling på jernia.no for så å hente denne hos oss i butikken. 


  Å grille er en kunst, og finne nettopp den grillen du trenger, det hjelper vi gjerne med. Vi har et stort utvalg av griller fra et av verdens største grillmerker; Weber. Det er vi veldig stolte av. Vi har også griller fra Char Broil, et godt amerikansk merke. 
  Vi har gassgriller i alt fra små enkle til å ha med på tur, til store flotte som plasseres på en solid terrasse eller i hage. Her kan du velge mellom 1-6 brennere på grillen din. 

  Vi har også Elektriske griller med en og to brennere. Elektriske griller er spesielt bra om du bor i leilighet og har mindre plass på balkongen din. 
  Kulegriller og kullgriller har vi også et bra utvalg på. 

  Selvfølgelig har vi også en mengde utstyr til grillen din, så som pizzastein, grillklype, grillspade, kyllingholder, aluformer til grønnsaker, rengjøringsmidler, grilltrekk, temperaturmåler og mye mye mer. Se gjerne innom butikken vår eller på jernia.no for å bli inspirert.

  Terje Egeland

  Butikkleder
  Telefonnnummer